İstanbul, canlı geceleri, kaliteli restoranları, müzik kulüpleri, tiyatro ve konserleri, gece kulüpleri, bar ve pubları ile ziyaretçilerine dünya standartlarında bir eğlence ve gece hayatı aktivitesi sunuyor. İstanbul aynı zamanda hiç uyumayan şehirler kategorisine giren, dünyanın sayılı büyük şehirlerden birisi konumunda. İstanbul’un popüler eğlence ve gece hayatı mekanları, merkezleri, en iyi gece kulüpleri, bar ve pubları ile birlikte, İstanbul gecelerine yönelik tavsiyelerimizi bu rehberde bulabilirsiniz.


İstanbul’da eğlence ve gece hayatı çok canlı ve sınırsız. Sabahlara kadar süren eğlence ve gece hayatının her çeşidini İstanbul’da bulmak mümkün. İstanbul gece hayatı denildiğinde;

Avrupa yakasında; Beyoğlu ilçesinde Taksim, İstiklal Caddesi, Asmalımescit, Nevizade Sokak, Tünel hattı ve Galata, Beşiktaş ilçesinde Beşiktaş Çarşı ve Sahil, Ortaköy, Bebek, Nişantaşı, Şişli ve Etiler,

Anadolu yakasında ise; Kadıköy ilçesinde Kadıköy merkez İskele Sokak, Bahariye Caddesi Kadife Sokak ve Caddebostan Barlar Sokağı, İstanbul’da eğlence ve gece hayatının en canlı ve en renkli olduğu ilçeler ve semtlerdir.

Taksim’de bulunan İstiklal Caddesi, canlı cafe barlardan kaliteli restoranlara, canlı müzik barlarından diskolara, meyhanelerden tavernalara 24 saat eğlence ve gece hayatı sunuyor.

Sosyetenin müdavim olduğu deniz kenarı bar ve restoranlar Ortaköy-Bebek arasında; taverna ve meyhaneler ise Etiler’de bulunuyor.


Turistlere yönelik Türk geceleri için Aksaray-Beyazıt bölgesi, geleneksel meyhane ve tavernalar için en popüler mekanlar Sulukule, Kumkapı, İstiklal Caddesi ve Kadıköy‘de bulunuyor.


İstanbul Gece Hayatı Mekanları

Gece Kulüpleri

İstanbul Gece Hayatı Rehberi (Popüler Mekanlar, Kulüpler, Barlar)

İstanbul’da akşam yeme içme ve sonrasında canlı müzik, DJ’ler eşliğinde eğlence sunan kaliteli gece kulüpleri bulunuyor.


Barlar

İstanbul Gece Hayatı Rehberi (Popüler Mekanlar, Kulüpler, Barlar)

İstanbul’da akşam canlı müzik ve kaliteli hizmet alabileceğiniz barlar bulunuyor. Genelde en revaçta bulunan barlar Avrupa yakasında bulunuyor.


Irish Publar

İstanbul Gece Hayatı Rehberi (Popüler Mekanlar, Kulüpler, Barlar)

Irish Pub olarak adlandırılan İrlanda esintili, sıcak bir atmosfere sahip ve dünyada hemen hemen her ülkede bulunan barlar. İstanbul’da da sayısız kaliteli Irish Pub bulmak ve kaliteli sohbet ve eğlence keyfi sürmek mümkün.


Şarap Evleri

İstanbul Gece Hayatı Rehberi (Popüler Mekanlar, Kulüpler, Barlar)

İstanbul gecelerinde Şarap Evleri de, kaliteli programları ve sıcak atmosferleri ile İstanbul’da popüler gece mekanlarından. Genelde en revaçta bulunanlar Avrupa yakasında İstiklal Caddesi tarafında bulunuyor.